onsdag 25. september 2013

Hatten av for Gilde!

Hurra!
Gilde klatret et stort steg oppover på stigen i mitt hjerte i dag. Jeg fant nemlig ut at de nylig har lansert en hel linje med økologiske produkter, kalt Naturlig Godt. Og nå begynner vi å snakke! Det er pålegg og kjøttråvarer, kjøttdeig og spekemat. Se produktene her: http://www.gilde.no/naturlig-godt/category17242.html. I tillegg til disse har de også en serie langtidsmørnet kjøtt som er økologisk: http://www.gilde.no/oekologisk-langtidsmoernet/category17256.html

Håper så mange som mulig kjøper disse produktene, både så utvalget vokser, og flere aktører henger seg på. For vår del, som får renere mat, og ikke minst for dyrene, som får en helt annen hverdag på et økologisk bruk.

Dette er en god start, Gilde! Nå krysser jeg fingrene for at flere blir inspirert og blir med på økologikampen :) Se etter økologisk neste gang du handler!


Naturlig Godt Kjøttdeig uten salt og vann Naturlig godt HamburgerryggNaturlig Godt SpekepølseNaturlig Godt Økologisk LeverposteiNaturlig Godt Surret Stek av storfe

1 kommentar:

  1. dette var den veldig bra nyhet! meg og mitte barn like bare prøve på den okologiske maten! den kamp vi må alle kjempe for den god kjøtt og for den bra behandling av den dyr!

    SvarSlett