Disse er basert på "vi tar av hva vi har"-prinsippet og inneholder masse godt krydder, hvitløk og parmesanost.
Til disse smakfulle kjøttbollene trenger du:
1 pk kjøttdeig (ca 400 g)
1/2 kinesisk hvitløk
1 ts spisskummen
1/2 ts chilipulver (husk at chilipulver finnes i forskjellige styrker, så du må vurdere mengden)
1/2 ts paprikapulver
2 egg
salt og pepper etter smak
noen dråper tabascosaus
ca 60 g revet parmesanost (også kjent som en god dæsj)
Ha kjøttdeigen i en bolle. Press hvitløken oppi bollen, og tilsett egg og krydder. Kna det hele sammen til en deig. Tilsett parmesanosten til slutt.
Når du skal lage kjøttbollene bruker du hendene og ruller kuler. Husk vann på hendene, så ikke deigen klisser og setter seg fast. Stek i smør på middels høy varme i ca 10 min, til de er gjennomvarme.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar